Úvod

Přivítejte jaro novými dveřmi

Když začne mít sluníčko sílu, prosvítí celý interiér, a poukáže na jeho nedostatky. Kazí vzhled toho Vašeho dveře? Anebo dokončujete stavbu a poohlížíte se po stylových dveřích? Designové dveře PRÜM vkusně dotvoří každé bydlení. Nyní si nově můžete vybrat také dveře se zajímavým 3D povrchem.


Designové dveře
interiérům sluší Designové dveře PRÜM si domů pořizuje čím dál více majitelů domů a bytů pojatých v moderním i tradičním stylu. Důvodů je několik. Těmi hlavními jsou kvalita za rozumnou cenu, dobrá mechanická odolnost, krásný dekorativní vzhled a možnost volby z nekonečně dlouhé řady různých dekorů. Právě díky kombinaci těchto vlastností dokážou designové dveře PRÜM vkusně dotvořit každý interiér.



Nový 3D dekor: Touch Pinie
Interiérové prvky s 3D dekorem, jako jsou především obrazy, plakáty a další dekorativní předměty, se těší rostoucí oblibě. Tak proč by se jím nemohly pyšnit také dveře? Novinkou roku 2013 se stal nový 3D povrch dveří CPL Touch Pinie v provedení Standard a Stil ST 1 až 5. Dopřejte svému interiéru nové dveře s krásným vzhledem a zajímavou 3D strukturou. 3D povrch lze využít jak pro klasické interiérové, tak pro požární či vstupní dveře.



Více inspirace pro Vás

Pokud byste rádi zútulnili svůj domov dveřmi s jiným 3D dekorem, máme pro Vás dobrou zprávu: Nový povrch z kolekce CPL Touch – CPL Touch Dub je již na světě. A protože dobrých zpráv není nikdy dost, máme pro Vás ještě jednu, kterou je 20% sleva na designové dveře. PRÜM. Více inspirace ze světa dveří načerpáte na novém webu www.prum.cz anebo v síti prodejců PRÜM Partner. Přivítejte jaro novými dveřmi!



Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze