Úvod

Posaďte se, lehněte si, odpočívejte …

Relaxační, polohovací a otočná křesla splní všechny Vaše představy o dokonalém odpočinku a navíc stylově doplní Váš interiér. Nechte se inspirovat našimi tipy.


Luxusní TV komfort
Máte za sebou náročný pracovní den? Přichází čas na zasloužený odpočinek! Uvelebte se v luxusním otočném křesle s polohováním při sledování svého oblíbeného televizního pořadu! Otočné TV křeslo Comfort Lux je pro chvíle volna jako stvořené. Funkce relax při sklopení opěráku zajistí automatické vysunutí podnožky a samostatné polohování opěr pro ruce v libovolné poloze. Pro ještě více komfortu doporučujeme ovládání z boku s elektrickým polohováním. Vybírat můžete ze tří výšek sezení, ze tří hloubek sedáku, z koženého i látkového provedení.

Elektricke polohovatelne  kreslo

Užijte si relax!
Funkcí relax je rovněž vybaveno polohovací otočné relaxační křeslo Enjoy sympatické snadným ovládáním pomocí kovové páčky umístěné z boku sedáku nebo za příplatek s elektrickým polohováním s ovladačem – tato varianta umožňuje nezávislé ovládání opěráku a podnožky. Opět německý výrobek zaručené kvality vyznačující se precizním zpracováním, jak v případě čalouněného, tak i koženého provedení. Výhodou koženého křesla je prodloužená záruka, která se vztahuje na všechna kožená křesla v nabídce.

relaxacni kreslo Enjoy

Zadáno pro seniory
Vybíráte křesílko pro babičku, dědečka, nebo jiného rodinného příslušníka se zhoršenou pohyblivostí? Elektrické polohovací televizní křeslo s asistencí vstávání REMUS představuje ideální volbu. Dva elektromotory s nezávislou manipulací opěráku a podnožky se postarají o nastavení ideální polohy. Navíc díky možnosti volby celkem z devíti různých kombinací (co se týče hloubky a výšky sezení) můžete vybrat optimální křeslo ke každé postavě. Z tohoto křesla je tak velmi snadné vstát, jediný problém je, že je tak pohodlné, že se nikomu nebude chtít.

TV kreslo Remus

Pohodlí i při práci
Pohodlí relaxačního TV křesla samozřejmě ocení i mladší a pohyblivější z nás. Navíc nikdo neříká, že by relaxační TV křeslo muselo nutně sloužit k trávení volného času a nemohli jste si ho nastěhovat třeba do pracovny. Pokud se s notebookem či tabletem uvelebíte v křesílku Brooks i na několik dlouhých hodin, můžete si být jisti, že Vás nebudou bolet záda, ani nohy a navíc se do své domácí pracovny budete vyloženě těšit. Díky plynovému pístu se křeslo snadno ovládá. Pořídit si samozřejmě můžete také elektrické ovládání. A zda dáte přednost kůži či čalounění, to už je otázka jen Vaší volby.

vinove polohovaci kreslo

Vyberte si to své
Dopřejte si luxusní odpočinek podle vlastních představ a vyberte si z pestré nabídky relaxačních křesel to své. V internetovém obchodě na www.nejlepsi-nabytek.cz máte na výběr z mnoha různých typů, materiálů a barev, stejně jako z možnosti manuálního či elektrického polohování. Další dobrou zprávou je, že u většiny modelů máte možnost výběru velikosti křesla podle Vaší postavy. Při objednání si jednoduše zvolíte výšku sezení (45, 47 a 49 cm) a také hloubku sedáku (50, 53 a 55 cm). Pokud si nejste jistí správným výběrem, navštivte kamenný obchod, kde si můžete křesla prohlédnout a také vyzkoušet. Pověstnou třešinkou nakonec je kompletní servis zdarma, který zahrnuje dopravu, vynášku a instalaci zboží u Vás doma.
A Vy už můžete jen odpočívat.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze