Úvod

Počítáte s nutnými úpravami bydlení?

Jaké nároky klade na naši peněženku osobní automobil, je všem vcelku jasné. Víme, že rodinné vozidlo má svou životnost a že do něj nutně budeme v čase investovat menší nebo větší částky. A jak je tomu v případě bytu či rodinného domku?


Dům i byt potřebují rozumný servis
Když se nastěhujeme do nového nebo zrekonstruovaného domova, míváme pocit, že takhle pěkné a funkční by to mohlo zůstat navěky. Ale nezůstane. A proto se vyplatí stavebně spořit. Prostě když dům či byt vyžadují servis, tak k jeho pokrytí se nejlépe hodí stavební spoření. Jen klienti ČMSS právě na takové účely využili od roku 1993 z více než 910 000 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření více než 44 procent.

Řešením je smlouva o stavebním spoření v tarifu Garant

Můžete tak naspořit zajímavou částku a zároveň pro budoucnost vytvořit nárok na úvěr ze stavebního spoření s neměnnou roční úrokovou sazbou jen 2,95 %. Tuto úrokovou sazbu znáte již v okamžiku uzavření smlouvy o spoření a je neměnná až do úplného splacení úvěru. To vytváří dobré podmínky pro plánování rodinných financí.

Říká se o nás, že jsme národem kutilů

Řada stavebních prací si lidé dokážou zrealizovat svépomocí. To znamená, že úvěr lze čerpat třeba jen na materiál. Velká část takových prací se dokonce obejde bez stavebního povolení, neboť postačuje stavební ohlášení. A to máte vedle úvěru k dispozici i naspořené peníze, v jejichž použití nejste skutečně ničím vázáni. Odborníci, ale především sami naši klienti potvrzují, že i proto je stavební spoření ideálním prostředkem pro financování všech druhů modernizací a rekonstrukcí.



A proč je stavební spoření i nadále tak atraktivním produktem?

  • Nová smlouva přináší průměrné roční zhodnocení i více než 5 %.
  • Úspory klientů jsou maximálně bezpečné. Peněžní vklady stavebních spořitelen jsou regulovány státem, investují do pevně úročených cenných papírů a nepřistupují na žádná měnová rizika. A navíc jsou vklady ze zákona stoprocentně pojištěny až do částky odpovídající 100 000 eur, tzn. cca 2,5 milionu korun.
  • V nabídce má Liška, jak se Českomoravské stavební spořitelně přezdívá, úvěr ze stavebního spoření s pevnou roční sazbou jen 2,95 %.
  • Klienti ČMSS mají přitom výhodu v tom, že řádný úvěr ze stavebního spoření získají až do půl milionu korun bez jakéhokoliv zajištění nebo ručení.

A kde hledat nebo získat bližší informace o stavebním spoření a jeho úvěrech na bydlení?
Liška staví na osobním poradenství, proto se s důvěrou obraťte na finanční poradce ČMSS. Podrobnější informace o nabídce a možnostech jejího využití získáte právě u nich, ale seznámit se s nimi můžete i na webových stránkách ČMSS na adrese www.cmss.cz. A tam také snadno najdete kontakt na vám nejbližšího místně příslušného finančního poradce ČMSS.

Reprezentativní příklad průměrného úvěru ze stavebního spoření – tarif Atraktiv Rychlá: Při výši průměrného úvěru 220 000 Kč a úrokové sazbě 3,7 % p.a. budete splácet měsíční splátku 2850 Kč po dobu 7 let a 5 měsíců. Nárok na úvěr vzniká už po dvou letech od uzavření smlouvy o stavebním spoření, pokud uspoříte alespoň 38 % z cílové částky a dosáhnete hodnotícího čísla 64. Celkem zaplatíte za takový průměrný úvěr částku 251 185 Kč a RPSN činí 3,63 %. Za vedení úvěrového účtu budete platit 330 Kč ročně.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze