Úvod

Outfity ve sportovním stylu k různým příležitostem. Jak nosit sportovní oblečení?

Doby, kdy tepláky a legíny patřily jen na hřiště, jsou dávno minulostí! Dnes si můžete sportovní módu užívat dennodenně, a navíc u toho zůstat trendy. IN jsou totiž mikinové šaty, dobře zkombinované outfity s legínami i sportovní obuv. Po jakém sportovním kousku sáhnete vy?


Sportovní oblečení jen do posilovny? To je minulost

Snad každý z nás má své oblíbené legíny, tričko a tenisky, ve kterých navštěvuje posilovnu, jde si v nich zaběhat nebo si užije ranní jógu. Ovšem u toho možnosti, jak nosit sportovní oblečení určené ke sportu, určitě nekončí! Den co den na ulici potkáváme desítky lidí, kteří si ráno při výběru outfitu sáhli do police se sportovním oblečení a dokáží vypadat nenuceně stylově a hlavně se cítí maximálně pohodlně. Sportovní oblečení totiž už dávno nepatří jen na hřiště nebo do gymu!

Legíny? Základ sportovního šatníku

Právě zmíněné legíny mohou být základem mnoha outfitů. Pokud víte co k nim sladit, máte na světě hned několik komfortních outfitů jak na cvičení, tak procházku parkem i oběd v restauraci. Skvěle budou vypadá zkombinované s delším trikem sahajícím pod zadek, které zakryje švy v případě, že zrovna nechcete oblékat sportovní, ale více nenucený outfit. Pokud jdete po atletickém looku, sportovní podprsenka a mikina jako doplněk legín nebo kraťasů vám můžou nabídnout skvělý a trendy funkční outfit. Slyšeli jste o biker shorts? Tato zkrácená verze legín je hitem posledních let. Jak k jízdě na kole, pro které jsou původně určené, tak i jako základ běžného looku spolu s oversize trikem a chunky botaskami.



Mikinové šaty? Sáhněte po nich!

Novým žhavým trendem jsou i mikinové šaty, které spojují vše, co byste si jen mohli přát! Pohodlí sportovní mikiny, ležérní eleganci a příjemné teplíčko. Mikinové šaty lze lehce stylizovat právě s legínami a v teplejším počasí třeba pouze s teniskami. Elegantní zelené šaty, nebo raději černé mikinové? Vyberte si jarní outfit podle svých představ! Ani v teplácích  není už dávno třeba se stydět vyjít ven! Jedná se o běžnou součást volnočasových outfitů. Třeba se sportovními teniskami, mikinou a nebo tílkem mohou vypadat skvěle.

Co vlastně čekat od sportovního oblečení?

A čím přesně se dělí sportovní oblečení od toho ostatního? Obvykle je určeno k pohybu a vyrobci tohoto oblečení očekávají, že se při sportu pořádně zapotíte! Proto se k jeho výrobě používá prodyšná látka, která zabraňuje hromadění tepla a dělá cvičení o to příjemnější záležitostí. Pro svůj komfort se tak dostává do každodenního šatníku víc a víc. A tomu se přizpůsobují i značky. Mnoho kousků je určeno spíše pro běžné nošení, zatímco design zůstává inspirovaný sportem. I tak ale může stále funkční a vhodný k sportovní aktivitě. Navíc je to i v hlavě! Nošení sportovního oblečení pomáhá nastavení mysli na sportovní mood a jednoduše vás motivuje k pohybu.

Nevíte kam zamířit při hledání toho pravého sportovního oblečení? Navštivte třeba answear.cz. Tam totiž najdete bohatý výběr všech druhů oblečení a doplňků. Především pak ale nepřeberné množství sportovních kousku!

Zdroj foto 1: Max kegfire / shutterstock.com
Zdroj foto 2: vlastné / answear.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze