Úvod

Opálení v zimě? V solární louce

Pokud vám v zimě chybí sluneční paprsky a hnědý odstín vašeho těla se pomalu ztrácí, nezoufejte. Existuje způsob, jak si krásně bronzovou kůži zachovat i v zimě. Moderní solární louky vás opálí po celý rok stejně dobře jako silné letní slunce – za pár minut a z pohodlí vašeho domova.


Na rozdíl od klasických solárií nejste v solární louce uzavření v těsné krabici, ale volně se pohybujete po místnosti. Solární zářiče jsou totiž zavěšené u stropu a opalují vás, ať děláte cokoli. Můžete třeba sledovat televizi, číst si nebo cvičit a zároveň chytat bronz.

solarni zarice u stropu

Zdravé slunění

Slunění v solárních loukách je nejen příjemnější, ale i zdravější. Zářiče totiž nepůsobí z těsné blízkosti, takže opalování není tak intenzivní a je šetrné k vaší kůži. Zatímco tradiční solária neprospívají pokožce a mohou způsobit její předčasné stárnutí, solární louka pomáhá vrásky krásně vyhladit, takže si budete rázem připadat o několik let mladší.

solarni zaric pro wellness

Přirozený bronz

Pod zářiči se budete cítit jako ve světle slunečních paprsků. Hned po první proceduře ale s bronzovou kůží neodejdete. Solární louka opaluje pozvolna a mírně, díky tomu pak působí opálení přirozeně a dlouho vydrží. Už po několika opakováních začne vaše tělo chytat přirozený nahnědlý odstín, jako byste se právě vrátili z dovolené u moře.

opaleni jako od more

Slunění ale nepřehánějte, napoprvé postačí pět minut. Každá další návštěva by neměla být delší než půl hodiny, zato si ji ale můžete dopřát klidně každý den. Pak se vám vyplatí pořídit si solární louku domů.

solarni louka

Slunění z domova
Domácí opalovací odpočívárnu si navíc vytvoříte prakticky kdekoli – zářiče jednoduše zavěsíte ke stropu třeba v obýváku nebo pracovně. Příjemným bonusem je jejich snadná údržba. Zářiče nepřichází při opalování do kontaktu s lidským tělem ani potem, proto je prakticky nemusíte čistit.

Obraťte se při výběru na zkušenou firmu. Odborníci z Wellness Vision pro vás mohou navrhnout celou místnost na míru a doplnit ji třeba o další wellness prvky, u kterých můžete relaxovat.
logo wellness vision
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze