Úvod

Odolná dřevěná podlaha do každé domácnosti

Výběr vhodné podlahy je nedílnou součástí zařizování útulného bydlení. Každý z nás si přeje bydlet podle svých představ. Ačkoli se v mnohém liší, jistě se shodneme na tom, že pro sebe a své blízké hledáme kvalitu, na kterou se budeme moci kdykoli spolehnout. Řešíte-li ve svém bytě či domě podlahu, pak jste na správném místě. Máme pro vás zajímavý tip, který byste si určitě neměli nechat ujít.


Podlaha je základ každého interiéru. Vždyť právě od ní se odvíjí vše ostatní, proto je důležité vybírat opravdu pečlivě. Hlavní roli zde hraje především kvalita, neméně důležitý je pohledově atraktivní design a samozřejmě i odolnost. Jestliže hledáte právě toto, vsaďte na dřevěné podlahy rakouského výrobce SCHEUCHER.

Podlaha vhodná do každého interiéru

Dřevo bylo, je a s největší pravděpodobností i nadále bude nejoblíbenějším materiálem vůbec. Není se tam čemu divit, že i dřevěné podlahy neustále stoupají na ceně. Nejenže vypadají opravdu nádherně, ale zároveň najdou uplatnění prakticky v jakémkoli interiéru, slibují úctyhodnou odolnost a výdrž na dlouhá léta, nutno dodat, že na pohled působí teplým dojmem. Možná právě díky nim vznikl pojem „teplo domova“.
Dřevěné podlahy SCHEUCHER jsou vaše jistota. Jejich odolnost je na vysoké úrovni, můžete je umístit jak do nejfrekventovanějších místností u vás doma, tak i do těch, které přes den využíváte méně - například ložnice nebo pracovny.

drevene podlahy Scheucher

Dvouvrstvé nebo třívrstvé?
Dřevěné podlahy SCHEUCHER jsou dvojího typu: dvouvrstvé a třívrstvé. Velice žádané jsou dřevěné podlahy MULTIflor, které nabízí to nejlepší z obou typů podlah. Mají nízkou stavební výšku, přičemž jejich nášlapná vrstva je garantovaných 3,6 mm masivního dřeva. Spodní část tvoří velmi kvalitní březová překližka. Nízká stavební výška čítající 9,8 mm je revolucí sama o sobě. Díky tomu můžete dřevěnou podlahu umístit do jakékoli místnosti, aniž by vznikly nepříjemné a především viditelné přechody mezi ostatními typy podlah - například laminátovou či vinylovou podlahou, příp. dlažbou.

Podlaha přesně podle vašeho gusta
Jedním z důvodů, proč jsou dřevěné podlahy SCHEUCHER tak oblíbené - a proč si je jistě zamilujete i vy - je široký výběr vzorů, můžete tak vzhled podlahy přizpůsobit nejen svému vkusu, ale například i konkrétní místnosti, do které budete podlahu umisťovat. Podlahy z vybraných dřevin je zároveň možné upravovat kvalitními barvami, takže konečná barevná úprava bude opět čistě ve vaší režii. Na vzorník dřevěných podlah Scheucher se můžete přijít podívat osobně - stačí navštívit podlahové studio na Praze 6, kde si můžete jednotlivé typy prohlédnout na vlastní oči a udělat si tak obrázek.

drevena podlaha

Třešničkou na dortu jsou pak neobvyklé povrchové úpravy, díky kterým podlaha působí trojrozměrně. Díky těmto úpravám je na povrchu jasně hmatatelný a samozřejmě i na pohled viditelný vzor, který podlaze propůjčí jedinečný a nezaměnitelný design.

Tak už víte, jakou podlahu zvolíte?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze