Úvod

Neparkujte před garáží, postavte si zahradní domek!

Řešíte problém s nedostatkem úložných prostor na nářadí a zahradní techniku? Nemáte sklep a v garáži už také není ani kousek místa nazbyt? Dokonce už ani na auto? Neparkujte venku, když nemusíte. Postavte si zahradní domek!


Vše má své místo
Skladování nářadí mimo dům je nejen nešetrné a nepořádné, ale také nebezpečné. Především z toho důvodu, že může zlodějům usnadnit případný pokus o vloupání. Majitelé nepodsklepených domů proto často skladují většinu svého zahradního nářadí v garáži. Vše je sice dobře chráněné před povětrnostními vlivy, stejně jako před nepoctivci, a celkem při ruce, ovšem na úkor komfortu při parkování. Pokud nechcete kvůli sekačce, vertikutátoru a další zahradní technice parkovat venku (a ráno místo rozcvičky oškrabovat sklo svého auta), postavte si domek na nářadí.
domek na naradi
Snadná a rychlá montáž
Zahradní domky představují osvědčené řešení, jak skladovat nářadí, techniku, osivo, chemii a další zahradnické potřeby. Velké oblibě se těší dřevěné panelové domky dodávané jako stavebnice, kterou si majitelé na místě sestaví, anebo nechají smontovat. Jejich velkou výhodou je velice snadná a rychlá montáž, ke které není nutná žádné oznámení ani stavební povolení. Jen je třeba pamatovat na to, že k sestavení je potřeba tým dvou lidí.

srubovy zahradni domek

Stylové a rozměrově variabilní
Že nemáte pro podobnou stavbu na svém pozemku místo? Nebo nechcete, aby vzhled Vaší zahrady, stejně jako sousedovy, kazila nevzhledná bouda? Domky na nářadí od firmy Vladeko, které svým designem připomínají sruby, celkový dojem z Vaší zahrady rozhodně nezkazí. A protože jsou rozměrově variabilní, bez problémů pro ně najdete místo také na pozemku, který není příliš prostorově velkorysý. Zahradní domek si můžete objednat včetně povrchové úpravy.

zahradni domek na naradi

Pro vyšší ochranu a delší životnost
Pokud budete chtít zvýšit úroveň ochrany skladovaných věci, a zároveň prodloužit životnost stavby, doporučujeme Vám objednat kvalitnější střešní krytinu IKO, kterou si můžete vybrat v různých tvarech a odstínech. Více informací o zahradních domcích najdete na stránkách společnosti Vladeko.

detsky zahradni domek
Náš tip: A pokud nemají Vaše děti dostatek místa na skladování jejich dětského náčiní a hraček, můžete jim nechat postavit dětský zahradní domek.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze