Úvod

Není nad rodinnou pohodu

Tu si nenechte narušit úklidem po svém domácím mazlíčkovi. Znáte už výcvikové podložky 8in1 pro vašeho pejska? Konec vytírání loužiček!


8in1 výcvikové podložky mohou absorbovat velké množství tekutiny a díky speciálně vyvinuté mikrostruktuře jsou také velmi nepropustné a trvanlivé. Jejich vysoce zabezpečená ochrana proti prosáknutí a snadné použití je činí velmi univerzálními: pomohou vám vycvičit vaše štěně, a jsou také vynikající pro psy, kteří musí zůstat o samotě po delší dobu, stejně jako pro starší, nemocné nebo inkontinentní psy.

Navíc, 8in1 výcvikové podložky nabízejí vynikající hygienu a ochranu v přepravních boxech během dlouhých cest autem nebo letadlem.

Vycvikove podlozky pro psy

Od 20. 30. 2017 dostanete ke koupi 8in1 Puppy Trainer výcvikovému spreji, vitamínům Multi Vitamin 8in1 Tablets Puppy a vitamínům Multi Vitamin 8in1 Tablets Senior vzorek plínky zdarma u vybraných prodejců.

Od 16. 4. 2017 dostanete ke koupi 8in1 Puppy Trainer výcvikovému spreji, vitamínům Multi Vitamin 8in1 Tablets Puppy a vitamínům Multi Vitamin 8in1 Tablets Senior vzorek plínky zdarma v prodejnách ZooPartner.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze