Úvod

Nápojový servis do firem je zárukou kvality a spokojenosti

Uměli byste si představit alespoň jeden jediný den bez šálku oblíbené kávy? Pokud nesouhlasně vrtíte hlavou a byť jen pouhá představa ve vás vyvolává pocity úzkosti, nemusíte se obávat - nebudeme vás v dnešním článku nabádat k tomu, abyste se vzdali tohoto celosvětově oblíbeného nápoje, který se pro obrovskou spoustu lidí stal neodmyslitelnou součástí jejich života.


Káva jednoznačně patří k nejoblíbenějším nápojům. Každý z nás jí má rád trochu jinak, někdo si potrpí na kávě zrnkové, jiný zase na instantní a další preferuje kávu z kapslí. Možností pro přípravu kávy je hned několik, což nám umožňuje připravit si kávu přesně podle našeho gusta. Na kávě si pochutnáváme nejen doma, ale zpravidla i v zaměstnání, kde se stává hitem pohodlný nápojový servis.

Pohodlně a bez starostí
Nedílnou součástí každého zaměstnání by měl být automat na kávu. Káva totiž slouží nejen jako způsob relaxace a odreagování se během dlouhé pracovní doby, ale zároveň i jako vítaná příležitost sejít se s kolegy a prohodit s nimi pár slov. Divili byste se, jak hodně to může pracovně vytíženému člověku pomoci a opět jej nakopnout do maximálního pracovního výkonu.

kavovar v kancelari

Firma Nápojová Ambulance poskytuje kompletní office cofee-service, díky kterému se firma nemusí prakticky vůbec o nic starat. Nabízí dvě možnosti při pořízení kvalitního kávového automatu. První z nich je možnost přímého nákupu, kdy si automat dle vlastního výběru pořídíte a stanete se jeho vlastníkem. Druhou možností je moderní financování, které se podobá operativnímu leasingu u automobilů.

Moderní financování kávového automatu?
Zajímá vás, co je to moderní financování kávového automatu a chcete o této možnosti vědět něco více? Dle vlastního uvážení si do firmy, výrobní linky, restaurace, hotelu nebo do domácnosti vyberete kávovar. Na vás bude záležet, jak dlouhá bude délka trvání financování. Zajímavostí, která by určitě neměla uniknout vaší pozornosti, je možnost dosáhnout nulového poplatku.
Pokud budete chtít dosáhnout nulového poplatku, nemusíte pro to dělat nic složitého. Stačí, když si od firmy Nápojová Ambulance budete pravidelně zakupovat ingredience do automatu, případně jiné příslušenství ve stanovené výši. V nabídce společnosti je mimo jiné káva s původem nebo zrnková káva Löfbergs, jejíž chuť si vás brzy získá. V případě pronájmu za poplatek je stanovena pevná měsíční částka pronájmu, ve které je zahrnuto kompletní pořízení a technický servis.

kava z kapsle

Za zkoušku nic nedáte
Chtěli byste se dozvědět ještě něco více? Případně vás zajímá, jestli je již zmiňovaná káva s původem skutečně tak chuťově vynikající? V tom případě si sjednejte buď ochutnávku kávy, nebo ještě lépe plnohodnotné předvedení vámi vybraného kávového přístroje. V sortimentu najdete kávovary na zrnkovou kávu, kapslové kávovary nebo kávovary na instantní suroviny. Stejně tak Nápojová Ambulance nabízí i automaty na filtrovanou vodu, se kterou lze připravit vodu jak teplou, tak i studenou nebo dokonce perlivou.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze