Úvod

Myslete na vlastní bazén již dnes. Vyplatí se to.

Plavání je oblíbenou relaxací prospívající zdraví a vedoucí k celkové pohodě. Rozhodnete-li se splnit si sen o každodenní plavecké aktivitě ve vlastním bazénu, vyberte takový, který vyhoví vašim představám a budete si ho bezstarostně užívat celou sezónu.


Na materiálu a zvolené technologii záleží!
Zapuštěné bazény jsou vhodným a oblíbeným řešením, což vám potvrdí i profesionálové z rodinné firmy Swim bazény, kteří se prodejem a výrobou bazénů a příslušenství zabývají již více než dvacet let.
Tyto bazény nenarušují vzhled zahrady, jsou odolné a vybrat si můžete z různých variant nebo si zadat individuální tvar… základem všeho je však volba materiálu. Cenově nejdostupnější jsou variabilní plastové bazény a typizované bazény s ocelovou konstrukcí následované elegantními granitovými laminátovými s izolací PUR pěnou. Luxusním řešením jsou pak keramické bazény. Hledáte-li však dlouhou životnost, kvalitu, odolnost, jednoduchou výstavbu a luxusní typ bazénu i do míst s horším přístupem, pak se informujte na bazén z termobloků.

Bazen z polystyrenovych bloku

Bazény z polystyrénových bloků

Systém, který se používá pro jejich realizaci, zaručuje rychlou stavbu, hospodárnost času i nákladů, možnost volby zakulacených i pravoúhlých prvků bazénu a výslednou vysokou užitnou hodnotu. Technologie výstavby bazénu z polystyrénových bloků značky ISOSTONE s tvrdostí až PS40 spočívá na principu tzv. ztraceného bednění, které se na vazbu montuje na armovanou betonovou základní desku. Konstrukce je vyztužena stavební ocelí vodorovně i svisle a naplněna betonem. Díky přesným zámkovým spojům jednotlivých bloků tak vznikne pevná a odolná betonová vana s vynikajícími izolačními vlastnostmi. Na bloky, opatřené speciálním podkladovým rounem, je následně vložena vysoce kvalitní, a proti protržení, rzi či zvětrávání odolná strojově svařovaná fólie nebo ručně vyvařovaná tzv. těžká fólie; v nabídce je v různých vzorech a v případě potřeby je možné ji nechat i samostatně vyměnit. Těžké fólie Elbe, DLW, Alkorplan a Cefil jsou o síle až 1,5mm, jsou zpevněné polyesterovou vložkou, která dodává fóliím nebývalou pevnost a pružnost. Jsou opatřeny akrylátovou vrstvou, která chrání povrch před poškozením. Díky akrylátové vrstvě se fólie lehce čistí a má dlouhou životnost. Bazén z polystyrénových bloků lze sestavit v různých délkách, limitující je zde pouze rozměr po 25 cm.

venkovni bazen z polystyrenovych bloku

Prodlužte si koupací sezónu na maximum
Ať se již rozhodnete pro výstavbu nového bazénu, nebo už bazén máte, vyplatí se koupací sezónu co nejvíce prodloužit. Zakrytím snížíte i výdaje na údržbu, zamezíte znečišťování či snížíte odpařování vody. Společnost Swim nabízí nejen zastřešení bazénů, včetně výroby na míru, ale také alternativu v podobě rolet. Vzhledem ke zkušenostem a dlouholetému působení v této oblasti, široké nabídce a individuálnímu přístupu vč. montáže vlastními pracovníky, dokáže každému zájemci sestavit bazén dle jeho požadavků a možností. Záruční a pozáruční servis je samozřejmostí.
Pokud hledáte specialistu v oblasti bazénů a zastřešení bazénů, neváhejte se obrátit na Swim bazény, firmu na trhu již od roku 1995.
Bazény Swim, koupejte se ve svym.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze