Úvod

Moderní interiérové dveře učiní váš domov výjimečným

Dveře, na které je spoleh a zároveň v sobě snoubí dokonalé zpracování, slušivý design a moderní trendy? Kdo by si nepřál takovou jedinečnou kvalitu pro svůj domov. Objevte vizi pro svůj domov s Dodo for life. Bohatá nabídka materiálů, barev, šířek i skel značky Sapeli dokáže splnit vaše představy o dokonalém a krásném bydlení.


Dveře patří k zásadním prvkům každé domácnosti. Roky a možná i desítky let utváří jejich barva, materiál, design i kvalita zpracování její atmosféru. Proto se vyplatí ujasnit si co nejlépe svou vizi nových dveří i to, jak je sladíte s okolním interiérem. Skvělou inspirací, která nezklame ani v těchto mimořádných dnech, je e-shop Sapeli.

Vnitřní dveře Sapeli od Dodo for life vám nabízí hned několik výhod. Spolu s nimi kupujete zároveň 100% českou kvalitu vznikající v rodinné firmě. Kromě krásného vzhledu, jsou také vysoce funkční a praktické. Před uvedením do prodeje jsou vždy důkladně testovány v odpovídajících provozních podmínkách a každý zákazník si individuálně může nechat vyrobit takové dveře, které splňují jeho požadavky na design a funkčnost.

Interiérové dveře Sapeli si můžete vybírat z několika modelových řad. Liší se povrchovou úpravou, materiálem, dýhou a barvou. Mohou být plné nebo se skleněnou výplní a variant na výběr je velká spousta. Neuspokojí vás klasické otočné dveře? Nechcete se držet při zdi, ale hledáte něco, co váš domov oživí? Výjimečný look mu dodají posuvné dveře na stěnu, nebo s ukotvením do pouzdra, díky němuž vám dveře doslova zmizí před očima, a přitom budou nenahraditelným parťákem.


Speciální požadavky jsou připraveny uspokojit také zvukově izolační dveře, které dokonale oddělí hlučné prostory, dále termo dveře s výbornými tepelně-izolačními vlastnosti, které se dají použít pro udržení chladu nebo naopak tepla v místnosti. Pokud hledáte bezpečnou variantu pro svůj domov, kancelář či jiné chráněné prostory, pak oceníte bezpečnostní dveře v druhé a třetí bezpečnostní třídě, nebo požární dveře, které lze dodávat i s odolností kouřotěsnou, zvukově izolační, v provedení klima a bezpečnostním provedení. Nechybí ani voděodolné dveře, kouřotěsné nebo klima dveře vyrobené ze speciálního materiálu.

Pokud se rozhodnete pro výměnu dveří, pak neváhejte kontaktovat jednu ze značkových prodejen Sapeli v Praze. Připraví vám nabídku na míru a výměna dveří může začít. Kontakt Sapeli je snadný i v těchto mimořádných dech.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze