Úvod

Krásná a stylová svítidla pro celý dům i zahradu

Hledáte nevšední osvětlovací prvky pro Váš domov? Objevili jsme pro Vás obchod, kde pořídíte designově zajímavá svítidla, která jinde nenajdete. Nevěříte? Prohlédněte si naše krásné inspirativní tipy!


Zaostřeno na stropní svítidla
Lustr v místnosti je jako měsíc na setmělé obloze. Jeho vzhled ovlivňuje celkovou atmosféru v místnosti. Kdo si potrpí na osobité doplňky, toho jistě zaujme neotřelý design avantgardního lustru Luce Max. Velkou žárovku se spletí kovových drátků uvnitř lze rovněž osadit světelným úsporným zdrojem. A u lustrů ještě chvilku zůstaneme. Elegantní závěsný lustr Vandura z kombinace kovu a skla představuje učiněnou lahůdku pro milovníky moderního designu. Jednoduché a praktické svítidlo dává na výběr z mnoha barevných provedení a rovněž umožňuje osazení úspornými žárovkami.
 

Zkrášlete svůj interiér
Mezi další praktické doplňky, kterými můžete rozsvítit, a zároveň zkrášlit svůj interiér, patří nástěnná svítidla, stojací lampy, ale i nevšední dekorace v podobě světelných obrazů. Nástěnné svítidlo ve tvaru květu se hodí na chodbu, do předsíně či koupelny. Stojací lampa Ofa sluší každému modernímu pokoji, kterému dodá na atraktivitě. Pokud toužíte po vkusném a originálním bytovém doplňku, můžete si vybrat některý ze sádrových světelných obrazů. Když ho večer rozsvítíte, Váš domov se naplní neobyčejně hřejivou a útulnou atmosférou.
 

Světla, která jinde nenajdete

Internetový obchod www.palnas.cz je tu pro všechny, kteří se nespokojí s jen tak obyčejnými svítidly, ale chtějí dodat svému interiéru jedinečné kouzlo. V nabídce proto najdete také světla, s nimiž se jinde nesetkáte. Například sádrová či keramická svítidla různých rozměrů a typů, která lze buď barevně sladit s interiérem, nebo je naopak nechat vyniknout, anebo svítidla z kombinací různých materiálů, jako je dřevo a sklo, opět v různých velikostech a barvách. Více světelné inspirace pro Váš krásný domov, ale také venkovní svítidla, najdete také na stránkách www.svitidla-led-lighting.cz, www.styl-bydleni.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze