Úvod

Kde kuchyním i zákazníkům opravdu rozumějí

Chcete si užívat vaření a stolování v krásné a dokonale funkční kuchyni upečené na míru přímo Vašim potřebám? Jděte tam, kde kuchyním i svým zákazníkům opravdu rozumějí. Přinášíme Vám tipy, kde načerpat inspiraci, a kde si nechat navrhnout kuchyni nebo kompletní interiér.


Krásné a dokonale funkční zároveň
Možná už jste o nich slyšeli, anebo jim dokonce stanuli tváří v tvář. Cristallo a Magnific, dvě okouzlující kuchyně zcela výjimečné svým nejmodernějším designem. Není divu, že obě krásky z dílny studia NADOP získaly celou řadu ocenění za design u nás i v zahraničí. A nejsou to pouze ocenění za design, co staví studio NADOP do popředí zájmu těch, kteří touží po krásné kuchyni. Díky možnosti výběru ze široké škály různých materiálů, vynikající kvalitě zpracování a individuálnímu přístupu k zákazníkům zde vznikají kuchyně, které jen těžko hledají konkurenci.


Kuchyně Magnific.


Inspirováno zákazníky

Návrh kuchyně vždy vychází z potřeb zákazníků. V průběhu první návštěvy se proto designéři vždy nejprve snaží zjistit maximum informací o uživatelích budoucí kuchyně. Jde o to, aby nové srdce domova splňovalo požadované nároky nejen po stránce estetické, ale i ergonomické. A výsledek? Originální kuchyně plně respektující požadavky členů domácnosti. Zcela nezávisle na preferovaném stylu, ať už patříte mezi příznivce minimalistického, klasického, anebo venkovského stylu, designéři NADOP pro Vás vykouzlí kuchyni Vašich snů.


Kuchyně Cristallo.


Za hranicemi kuchyně

Služby studia Nadop však sahají daleko za hranice kuchyně. Respektování populárního trendu zaměřeného na propojování jednotlivých součástí obytné zóny umožňuje sladit s kuchyní nejen jídelnu, ale také obývací pokoj. A pokud chcete pojmout v jednotném stylu celé své bydlení, můžete si nechat vypracovat návrh všech místností v domě.



Inspirace pro Vaše bydlení
Více inspirace, jak zařídit své bydlení, najdete v kuchyňském a interiérovém studiu NADOP v Ořechově u Brna, anebo v Praze  Karlíně. Showroom společnosti Kuchyně Vega, s.r.o. v budově River Diamond na Rohanském nábřeží rozhodně stojí za návštěvu. Pokud chcete vědět, na co se můžete těšit, nahlédněte na internetové stránky www.kuchyne-vega.cz. Jak vidíte, také zde svým zákazníkům poskytují kompletní servis a řešení pro každý interiér. Přejeme Vám příjemný inspirativní výlet.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze