Úvod

Jedině kvalitní postel vám zajistí klidný spánek! Víte jak a kde ji vybrat?

Spíte dobře nebo špatně? A uvědomujete si, kolik času vlastně strávíte v posteli? Již z toho důvodu nelze výběr postele podceňovat a zlehčovat. Jedině pohodlná postel zaručí klidný spánek a celému tělu regeneraci a dostatek energie na další den.


Spousta lidí však postel bere jen jako potřebný kus nábytku a často neřeší, na čem spí. Kdo však chce svému tělu dopřát to nejlepší, ten ví, že je třeba investovat do kvalitní postele, matrace i roštu. Nábytkový portál Galera.cz nabízí několik desítek postelí různých typů i materiálů. Pohodlné jednolůžkové postele můžete zvolit z masivu, lamina, čalouněné, s úložným prostorem nebo také v různé (i zúžené) šíři spacího prostoru, což oceníte v okamžiku, kdy v menším bytě bojujete s každým centimetrem. Pevné jednolůžkové postele s dlouhou životností jsou pak vhodné i pro děti, lze k nim - pro větší bezpečnost při spánku - dokoupit také odnímatelnou zábranu.

postel Mirva

Už jste dva? Pak je čas na manželskou postel!
Prostorné manželské postele, někdy označované jako dvoulůžkové postele, jsou nejen pro manžele, ale především pro ty, kteří neradi usínají jeden bez druhého. Prostor na spaní musí plně vyhovovat tak, aby každý měl dost místa sám pro sebe. Základem je šířka 160 cm, ale manželské postele si můžete zvolit i ve verzi 180 cm a náročnějším zákazníkům je dokonce u některých postelí dostupné i nadstandardní provedení 200 x 200 cm. Také manželské postele lze vybírat z mnoha variant a stylů: z příjemného a kvalitního masivu (z borovice i tvrdého výběrového buku), z odolného a téměř bezúdržbového lamina, s úložným prostorem nebo zvýšeným čelem pro opěr hlavy.

manzelska postel Visa

Komfortní, pohodlné a se zajímavým designem: čalouněné postele
Hledáte do ložnice něco jiného, chcete si zároveň zvýšit pocit útulného domova? Pak se zkuste inspirovat v kategorii čalouněných postelí, najdete jich zde dostatek, od jednolůžkové klasiky až po luxusní dvoulůžka.
Luxusní kvalitní čalouněné postele mohou být v kombinaci pevného a precizně zpracovaného lamina a polstrovaného vysokého čela, stejně tak však do této kategorie patří celočalouněné postele v moderním designu, s prošívaným čelem a zvoleným výrazným barevným odstínem.

zelena calounene postel Sophia
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze