Úvod

Jak se v létě pod peřinou nepotit

Spíte v létě neklidně? Nemůžete kvůli vedru usnout? Budíte se ráno nebo uprostřed noci celí zpocení? Vyměňte zimní lůžkoviny za letní!


Převlečte na letní
Ano, stejně jako je třeba vyměnit zimní pneumatiky za letní, aby se Vám lépe jezdilo, je dobré vyměnit zimní lůžkoviny za letní, aby se Vám lépe spalo. Letní lůžkoviny a polštáře mají totiž úplně jiné vlastnosti než ty zimní. V prvé řadě nejsou vysoce hřejivé, neboť hřejivost je v interiéru, kde se teplota blíží k tropické třicítce, naprosto nežádoucí. Další důležitou vlastností, kterou by mělo splňovat letní vybavení postele, je prodyšnost.

Ideální pro teplé noci
Ideální jsou lehké splývavé přikrývky, které nejenže dobře propouštějí vzduch, ale také mají dobrý termoregulační efekt a navíc se mohou pochlubit chladivým účinkem. Na www.prospanek.cz nás zaujala široká nabídka kvalitních letních lůžkovin, které splňují výše popsané vlastnosti a navíc jsou vybaveny antibakteriální úpravou.
letni deka a polstar coolmax
Náš tip: Do horkého léta doporučujeme například lůžkoviny Coolmax zahrnující polštář a přikrývku ze čtyřkanálkových dutých vláken, které díky termoregulační výplni a schopnosti rychlého odvodu potu zajišťují příjemné mikroklima na Vašem lůžku.

Polštář proti pocení
Nočnímu pocení můžete předejít jak volbou vhodné přikrývky, tak i polštáře. Klasický polštář z materiálu TEMPUR – Breeze vyrobený z unikátního materiálu TEMPUR Climate a speciálním 3D povlakem s otevřenou strukturou stejně jako letní přikrývky, efektivně odvádí vlhkost a dodává člověku pocit svěžího spánku. Vybrat si můžete celkem ze tří tuhostí polštáře a tak si můžete vybrat ten pravý. Polštář také dokáže předcházet ztuhnutí šíjových svalů, bolestem hlavy a páteře. V kombinaci s letní přikrývkou budou i Vaše letní sny příjemně sladké a nadýchané.

Nepoťte se, převlečte si!
Nepoťte se v noci, když nemusíte! Probouzejte se svěží a odpočatí do krásných letních dní! Letní lůžkoviny z kvalitních přírodních materiálů, které Vám garantují zdravý a pohodlný spánek, najdete v obchodech ProSpánek. Jediné, co Vám teď může kazit letní snění, je létající hmyz, ale i na ten existuje recept - sítě proti hmyzu.

                                    logo ProSpanek
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze