Úvod

Inspirace nejen pro střechu

Blíží se stavební veletrh v Brně, kde se můžete inspirovat mnohým pro své budoucí stavební plány, zjistit množství užitečných informací a co víc, jednotlivé výrobky si tzv. osahat.


K vidění bude mimo jiné i střešní krytina EUREKO a zástupci společnosti vás srdečně zvou ke svému stánku, do pavilonu P/070
EUREKO je český výrobek, který se vyznačuje mnoha pozitivními vlastnostmi, které zákazník od střechy vyžaduje. Je to nenasákavá voděodolná střešní krytina, nedrží se na ní mech, je lehká, pochozí, zkrátka ideální na střechu. A k tomu všemu i skvěle vypadá. Obzvláště imitace dřevěného šindele je již známá na většině českých i slovenských hor, v chráněných oblastech, a dokonce i v národních parcích.

Dreveny sindel EUREKO

Pokud dorazíte na veletrh, budete se moci na tento šindel podívat a odhalit fakt, že se skutečně nejedná o dřevo. Na střeše je od štípaného šindele totiž k nerozeznání. Dlouhá záruka 30 let je pak obvykle posledním argumentem k tomu, rozhodnout se pro značku EUREKO.

Tato střešní krytina se skvěle hodí nejen na roubenky a chalupy, ale i na starší domy, kde je důležité, aby střecha byla lehká. Často je využívána jako náhrada azbestocementových střech, ale velmi dobře se hodí i na moderní designové stavby.

Strecha z recyklovatelneho plastu

EUREKO se vyrábí z kvalitního recyklovaného plastu, který se hojně využívá v automobilovém průmyslu. Je to odolný materiál, kterému nevadí ani horké letní počasí, ani mrazivé zimy či prudké výkyvy teplot. Dnes se již vyrábí 17 rokem a zákazníci mají s EUREKEM jen ty nejlepší zkušenosti. Pokud máte k produktu nějaké dotazy, veškeré informace naleznete na www.eureko.org, nebo přijďte rovnou na výstavu. Nezapomeňte: stánek 070, pavilon P.
Těší se na vás, tým EUREKO

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze