Úvod

Ideální bazén na celý rok

Mít bazén nebo nemít bazén, to je tradiční téma letních měsíců. Pokud jste už hodně dlouho odolávali a argumentovali rodině sousedem trávícím nejkrásnější dny roku běháním kolem bazénu, čištěním a hraním si na malého chemika, tak jste měli rozhodně pravdu. Zkuste to jinak! Udělejte radost rodině i sobě, a to nejen na léto. Představte si kompaktní bazén, který můžete užívat po celý rok za efektivních energetických nákladů a při minimálních nárocích na údržbu. Ten triumf se jmenuje Swim Spa.


Co je to Swim Spa?
Swim Spa je termální bazén s protiproudem, ve kterém můžete plavat nekonečně dlouho, každý den po celý rok, přesně ve chvíli, kdy máte chuť. Základ Swim Spa tvoří akrylátová skořepina. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení, obzvláště nová perleťová barva Gypsum dodává velice atraktivní vzhled. Materiál je neporézní, zaručuje dlouhou životnost, snadnou údržbu a stálobarevnost. Umístění Swim Spa závisí na Vašich prostorových možnostech. Může být usazena na betonovou desku nad terén, v tom případě je dodána v opláštění z bezúdržbového dřeva Thermowood. Možné je ale i částečné nebo oblíbené plné zapuštění do země. Standardní výbava plavecké Swim Spa mimo jiné zahrnuje filtraci, ozonizaci, ohřev i podvodní osvětlení.


Plavání po celý rok
Plavání
je jeden z nejšetrnějších způsobů udržování kondice. Pořídit si ale domů plavecký bazén je finančně i provozně neúnosné. Swim Spa je ideálním řešením. Je prostorově nenáročná, ale díky silnému regulovatelnému protiproudu se stává nekonečným bazénem, ve kterém si zaplavou plavci všech úrovní a stylů. Plavat můžete proti 2, 4 nebo všem 6 tryskám, výkon protiproudu je až 3 000 litrů za minutu. Každou z trysek navíc můžete směrovat podle potřeby. Její prostor lze využít i k vodnímu aerobiku nebo k uvolňující základní hydroterapii díky tryskám, osazeným na schodech spa. Také děti si ve Swim Spa přijdou na své. Díky vyhřáté vodě se navíc nemusíte bát, že Vám při vodních hrátkách prochladnou. V našich klimatických podmínkách se jistě hodí příjemných 30 °C v létě – osvěží a zároveň umožní delší pobyt v lázni; voda je tak lákavá a využitelná i ve večerních hodinách, když už slunce nehřeje. Beze všeho si ale na léto můžete stáhnout teplotu třeba chladnějších 25 ºC. V mrazivé zimě je rozhodně báječných 38 ºC. 


Domácí relaxační centrum
Kdo by si nepřál mít doma wellness zónu. Pokud jste se nemohli shodnout jestli pořídit raději bazén na plavání nebo vířivku na relaxaci, máme pro Vás ideální řešení, které se jmenuje Swim Spa XL & Combi Spa
. Je jen na Vás zda si právě zaplavete ve velké Swim Spa XL s protiproudem nebo budete poklidně relaxovat a užívat si příjemné masáže v Combi Spa, která nabízí pohodlná ergonomicky tvarovaná křesílka a lehátka pro komplexní hydroterapii.
Swim Spa XL a Combi Spa se perfektně doplňují a přesto jsou na sobě nezávislé. Díky samostatné technologii je možné nastavit a udržovat nižší teplotu vody pro plavání ve Swim Spa XL a ideálně teplou lázeň v Combi Spa. 


Showroomy
Již ve třech showroomech USSPA si můžete na vlastní oči prohlédnout kompletní produkci vířivek a plaveckých Swim Spa, některé modely jsou připravené dokonce k vyzkoušení, a to v reálném prostředí - v zahradách pod širým nebem. Buďte našimi hosty!
Oázou v rušné brněnské ulici Hněvkovského jsou nejen předváděcí prostory USSPA, ale i elegantní atrium s vířivkou a plaveckou Swim Spa. Klidné prostředí jen několik metrů za hranicí Prahy s rozlehlou zahradou, to je zase showroom USSPA v Zelenči. Pokud holdujete modernímu designu a zároveň vás láká možnost nahlédnout tam, kde výjimečné české vířivky vznikají, pak se vydejte do sídla firmy na východ Čech. Tamní showroom z dílny architekta Kunce Vám jistě učaruje.

Showroomy
slouží také jako zázemí pro stávající zákazníky, kteří si zde mohou dokupovat potřebou chemii a doplňky pro své spa. 

Rodinná firma USSPA vyrábí komplexní sortiment od luxusních rodinných spa, přes plavecké Swim Spa, až po vířivky do komerčních provozů. Samozřejmostí je profesionální servis a individuální přístup k zákazníkovi. USSPA exportuje do více než 20 zemí světa. Vysokou kvalitou, profesionálním přístupem a výjimečným designem neustále upevňuje své vedoucí postavení na trhu. Každý rok přichází s dalšími inovacemi, je držitelem certifikátů kvality i řady ocenění a také patentů. Rádi Vás uvítáme v našich showroomech. Dejte na osobní zkušenost, těšíme se na Vás!

www.usspa.cz

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze