Úvod

Hutní materiály s kompletní nabídkou služeb

Pustili jste se do stavby domu nebo do náročné rekonstrukce? Anebo jen stavíte přístřešek či zábradlí? Víme, kde nakoupit kvalitní hutní materiály, a zároveň využít kompletní nabídky souvisejících služeb.


Stavební hutní materiál
Každý stavebník stejně jako zručný kutil ocení obchod, kde najde bohatý sortiment stavebního materiálu. Kondor s. r. o. se specializuje na prodej osvědčených hutních materiálů, jako jsou ocelové nosiče různých průřezů, plechy, betonářská ocel a další. Veškerý materiál můžete nakoupit velmi pohodlnou cestou, a to prostřednictvím e-shopu www.kondor.cz. Kromě kvality, která je naprostou samozřejmostí, při nákupu dále oceníte příznivé ceny, na které navíc můžete získat slevy, jako je tomu v případě betonářské oceli. Mezi velmi žádané produkty dále patří chemické kotvy, které se vyznačují skvělou únosností v betonu a děrovaném zdivu. Chemickou kotvu lze použít také ke konstrukci zábradlí, markýz, rámů, atd.
 

Vše na stavbu, do dílny i na zahradu
Pokud ale potřebujete nakoupit drobné nářadí na stavbu, do dílny i na zahradu, řezné a brusné kotouče, spojovací materiál, kotevní techniku, výrobky stavební chemie a další potřeby pro kutily i profesionály, doporučujeme navštívit kamennou prodejnu v Praze Měcholupech nebo Kobylisích. Potřebné kontakty najdete na www.kondor.cz.

Komplexní nabídka služeb

Společnost Kondor zajišťuje nejen prodej hutních a dalších stavebních materiálů včetně nářadí, ale také komplexní nabídku služeb, jako je žárové zinkování (velice žádaná protikorozní ochrana dlouhodobého charakteru bez nutnosti dodatečných úprav), dělení tyčového materiálu na pile, výpalky z plechů, ohýbání, stříhání betonářské výztuže a betonářských sítí, zámečnické práce (vrtání, svařování, natírání základovou barvou), pískování (tryskání) a samozřejmě také doprava materiálů.

 

Pokud tedy hledáte vysoce kvalitní hutní materiál, nářadí a další výrobky pro stavbu za příznivé ceny, anebo poptáváte některou z výše uvedených služeb, obraťte se s důvěrou na Kondor, s.r.o.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze