Úvod

Domovní ploty jako stavebnice

Hledáte domovní plot, který důstojně ohraničí Vaše království? Už hledat nemusíte. Máme pro Vás šikovný tip, kde si můžete vybrat z několika tuctů vzorů, tvarů i barev kvalitních plotů. Vedle designové rozmanitosti dále oceníte praktickou stavebnicovou konstrukci, díky níž svůj plot velmi snadno sestavíte i v nakloněném terénu.


Domovní plot jako součást bydlení
Domovní plot je neoddělitelnou součástí našeho bydlení. Jeho vzhled významně ovlivňuje estetickou hodnotu každé nemovitosti. Z tohoto důvodu se snažíme, aby ohraničení našeho pozemku co nejpřirozeněji splynulo s okolím. Pokud se obrátíme na specializovaného dodavatele plotů, který disponuje bohatým sortimentem plotů, nebývá problém tuto podmínku splnit. V obchodě www.awploty.cz nás zaujala možnost výběru z několika tuctů vzorů, tvarů i barev plotů, díky čemuž může plot plnit nejen svou ochrannou, ale také estetickou funkci.
 
 

Poskládejte si svůj plot

Co nás na plotech MAX KUPKA dále zaujalo, to je praktická stavebnicová konstrukce se speciálními svorkami pro velmi snadné sestavení plotu, a to i v nakloněné oblasti. Svorky umožňují namontovat plotové dílce na cihlové pilíře, stejně jako na systém ocelových sloupků. Příslušenstvím plotů jsou samozřejmě také plotová vrata (dvojitá či posuvná), domovní branky, a dokonce i takové detaily, jako je poštovní schránka. Ochraňte důstojně své království a poskládejte si ten nejkrásnější plot.
 

Více technických detailů a potřebné kontakty najdete na www.awploty.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze