Úvod

Dokonalá ochrana a trvanlivost stavebních konstrukcí

Chystáte se pustit do stavby domu, anebo do stavebních úprav? Pak Vás jistě potěší, že zajištění ochrany a trvanlivosti betonu i dalších stavebních materiálů je nyní mnohem snadnější. A to díky speciálním produktům Ecobeton, které jsou jedinečné svou snadnou a rychlou aplikací.


Norský patent zaručuje kvalitní a ekologické řešení
Společnost VEEM TRADING, s.r.o., je výhradním dodavatelem norských patentovaných produktů Ecobeton určených pro celkovou ochranu betonu a dalších stavebních materiálů. Norský patent a použití vybraných surovin garantuje efektivní a ekologické řešení. Pro každý materiál byl vyvinut speciální produkt. Všechny produkty Ecobeton mají jedno společné, a tím je snadná a rychlá aplikace.

Doživotní hydroizolace betonu
EverCrete Vetrofluid je speciální hydroizolace, která účinně zabraňuje degradaci betonu. Díky spojení vodního skla a specifického katalyzátoru Vetrofluid snadno pronikne do hloubky betonu až 4 cm, dokonale beton utěsní, zvýší jeho pevnost a zajistí ochranu nejen před vlhkostí a agresivními látkami, ale i před zmrazovacími cykly. Díky vysoké kvalitě ošetření byl Vetrofluid použit jako hydroizolace bobařské dráhy na Olympijských hrách v Turíně 2006. Vetrofluid je certifikován CE certifikací UNI EN 1504-2.

             

Ochrana kamenů a cihel
Brickcover je hydrofobní (vodu odpuzující) ochrana - ideální na ochranu proti poškození kamene, cihel, omítek a dekorativních uměleckých děl. Proniká do pórů, je transparentní, nevytváří žádný film a je plně prodyšný (difúzní). Brickcover zabraňuje plísním, bakteriím, výkvětům, je netoxický a respektuje životní prostředí. Při správném použití je zaručeno ošetření po dobu 8-10 let. Přípravek Brickcover je připraven přímo k použití a aplikuje se v jedné vrstvě buď nízkotlakovým postřikovačem, štětcem či válečkem, a to vždy na očistěný a suchý povrch. Jeden litr přípravku ošetří 5-8 m2 v závislosti na nasákavosti. 


       


Spolehlivá ochrana dřeva
Everwood je speciální produkt určený k ochraně všech druhů dřeva. Snižuje hořlavost dřeva, naopak zvyšuje jeho tvrdost a životnost, a to včetně životnosti nátěrů. Everwood zabraňuje vzniku plísní, hub, termitů a dalších dřevokazných škůdců. Proniká hluboko do struktury dřeva, nevytváří žádný neprodyšný film a nechává stavební konstrukce volně dýchat.

Tenkovrstvé cementové stěrky
Zkušenosti v oblasti interiérového designu k nám přišly ze Spojených států, hlavního spotřebitele dekorativních tenkovrstvých cementových stěrek (1-2 mm). Výběrem speciálních přísad byl vyvinut materiál, který umožňuje vytvoření velmi hladké a tenké vrstvy na různých podkladech, a to nejen na betonu, ale i na dřevě a kovu.

      

Společnost Ecobeton usilovala v USA o vyvinutí vlastního materiálu, který bude aplikovatelný v tloušťkách 1-3mm s pevnosti v tlaku 45MPa. Byly vyvinuty dva produkty s označením Ercole® pro exteriér a MicroBond® pro interiér. Jedná se o jednosložkové směsi, které se míchají pouze s vodou a vytváří tak speciální malty s vysokou přilnavostí (i na kov a dřevo), které lze probarvovat do různých odstínů.

Více informací najdete zde

Více informací o těchto jedinečných produktech, především co se týče jejich složení a způsobu aplikace, najdete na stránkách www.izolace-ecobeton.cz nebo www.ecobeton.com.

www.izolace-ecobeton.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze