Úvod

Designové lampy a lampičky zpříjemní Vaše večery

Když letní čas vystřídá zimní, stanou se lampy a lampičky našimi nepostradatelnými společníky. Že ve Vašem interiéru tento druh osvětlení chybí, anebo je už dávno zastaralý? Nechte se inspirovat našimi tipy moderní designová svítidla.


Na designu záleží
Svítidla jsou nepostradatelným doplňkem každého interiéru. Při jejich výběru proto hraje zásadní roli design. Pokud chceme zvolit svítidla, která vkusně doplní náš domov, a dodají mu na osobitosti, měli hledat inspiraci tam, kde je skutečně z čeho vybírat. Ráj svítidel, jak už samotný název napovídá, je k tomu jako stvořený.


Elegantní svítidla Massive vhodná do tradičního interiéru.


Zaostřeno na lampy a lampičky

My jsme si vzhledem k nadcházejícímu ročnímu období posvítili na lampy a lampičky. Velké oblibě se těší krásná a elegantní svítidla Massive, která sluší především tradičním interiérům. Podobně jako například svítidlo Rendl. Ovšem v Ráji svítidel si přijdou na své nejen milovníci osvědčené klasiky, ale také ti, kteří si přejí nevšedně zatraktivnit svůj obývací pokoj či jinou místnost. Svítidla Artemide jsou k tomu jako stvořená. Stolní lampa DALU dodá na originalitě futuristické ložnici i pracovně.


Futuristické stolní lampičky DALU.


Nenahraditelné stojací lampy

Největší oblibě mezi svítidly se tradičně těší stojací lampy, které dokážou naplnit místnost přátelskou atmosférou, a vytvořit tak příjemné zázemí k Vašim oblíbeným volnočasovým aktivitám, stejně jako k práci nebo ke studiu. Design nadčasové stojanové trojnožky z lakovaného kovu se Vám jen tak neokouká. Stínidlo si k ní můžete vybrat dle libosti. Kdo touží po zajímavém doplňku, ten si může svůj zamilovaný kout zpestřit originálním textilním stínidlem. Mezi nápadité doplňky rovněž patří variabilní stojací lampy s možností dvojího osvětlení EGLO. Náš tip: Lampy s efektem stmívání, které umožňují maximální regulaci intenzity.


Stojací lampy EGLO s možností dvojitého osvětlení.


Více inspirace pro Vaši světelnou pohodu načerpáte na stránkách www.rajsvitidel.cz. Přejeme Vám ty nejkrásnější večery nejen pod lampou.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze