Úvod

Designové květináče dovedou Vaše zelené zákoutí k dokonalosti

Také často odpočíváte ve svém oblíbeném zeleném zákoutí, které je nyní na podzim ještě půvabnější než kdykoli předtím? A víte, že může být ještě krásnější? Designové pozemní nádoby Green City dovedou Vaši relaxační oázu k dokonalosti.


Na květináči záleží
Zelené rostliny se od přírody pyšní svou přirozenou krásou. Ta však může ve spojení s nehezkými nádobami zcela zaniknout. Ovšem designové květináče a nádoby na rostliny, které Vám nyní představíme, jsou elegantním doplňkem každé rostliny.



Dokonalá imitace kamene
Právě pro svůj design se těší velké oblibě venkovní květináče a samozavlažovací nádoby z kolekce CUP, které svým vzhledem dokonale imitují přírodní kámen, jako je čedič, žula, anebo vápenec. Dvojí stěna nádoby zajistí termickou ochranu kořenům a velká rezerva pro vodu (až 292 l) chrání rostliny před vysycháním, a zároveň šetří Váš čas. Vzhledem k velikosti nádoby pro substrát (až 923 l) lze nádoby použít i pro tak velké rostliny, jako jsou stromy – z bezpečnostních důvodů s možností ukotvení. Přesto nás nádoby překvapily svou nízkou hmotností, která usnadňuje manipulaci.



Oblíbené vertikální zahrady
Jestliže uvažujete o tom, že si založíte populární vertikální zahrádku, práci Vám usnadní a žádoucí výsledek zajistí exteriérové zelené stěny a vertikální substrátové zahrady s možností dvojí instalace (nádoby mohou být buď samostojné, anebo nebo ukotvené k fasádě). Do polyetylénového modulu o rozměrech 1000 x 250 x 500 mm, který pojme až 110 l substrátu, můžete zasadit také bylinky nebo jahody. Jak máte chuť.

Sympatičtí obojživelníci domů i ven
Pokud je pro Vás běžným rituálem sezónní stěhování rostlin z terasy do zimní zahrady, jistě oceníte sympatické obojživelníky navržené pro exteriér a interiér zároveň. Luxusní designové květináče z řady COLORS poskytnou Vašim rostlinám vysoce komfortní útočiště (především tím, že nabízejí značný prostor pro substrát i pro rezervu vody, a poskytují dobrou termickou ochranu kořenům). Vaše oči zase odmění krásným vzhledem, na jehož vytváření se sami můžete podílet, a to online prostřednictvím simulátoru barev. Je libo bílá, oranžová, anýzová, lagunová, červená či snad malinová? Pohrajte si s barvami. A pozor, dají se i nasvítit. Tito květináčoví obojživelníci jsou však ještě variabilnější, než si myslíte. Dokážou se totiž proměnit ve stolek či sezení s úložným prostorem.



Zelené místo Vašich snů
Jak vidíte, není nijak zvláštní, že právě designové květináče COLORS společně s vertikálními zahrádkami vzbudily na veletrzích, jako je jarní FOR GARDEN, podzimní FOR ARCH a FOR INTERIOR v Praze, anebo zahradnický veletrh Zelený svět v Brně tak velký rozruch. Pořiďte si je také a vykouzlete zelené místo Vašich snů. Desetiletá záruka na odolnost vůči nárazu a stálost barev i tvaru v teplotních podmínkách od -65°do +85°C je zárukou toho, že se Vám tato oáza jen tak nerozplyne.



www.floravil.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze