Úvod

Bydlete hezky čistě! Zašlá koupelna je out.

Začínáte se štítit své vlastní koupelny? Pak je nejvyšší čas s tím něco dělat! Že byste nejraději změnili celé své bydlení, ale váháte, na koho se obrátit? Zdravý selský rozum velí: obraťte se na firmu s mnohaletými zkušenostmi a dobrými referencemi, která poskytuje kompletní servis a hlavně kvalitu za rozumnou cenu.


Zrcadlo Vašeho bydlení
Koupelna je zrcadlem, které odráží stáří a standard našeho bydlení. Pokud už to nejsou jen návštěvy, ale také Vy sami, komu vadí zašedlá sanita, poškozené lišty, vápenité usazeniny, nebo dokonce plísně a další kamínky do mozaiky salónu hrůzy, rekonstrukce klepe na dveře. Když se řekne rekonstrukce, nejednomu z majitelů nemovitosti se objeví na vrásky na čele. Shánění materiálu, nespolehliví řemeslníci, kteří nechají dlouho rozdělanou práci, což je zrovna v případě koupelny velice nemilé, uklízení nepořádku a v neposlední řadě také obava z rozpuštění našich úspor, to jsou hlavní důvody, které vedou k tomu, proč si většina z nás nakonec řekne: „ Vždyť ono to ještě chvilku vydrží.“ Ano vydrží, ale není škoda, chodit každý den s velkým sebezapřením do koupelny, kde se necítíte dobře, když můžete mít novou? Stydět se před návštěvami, když se naopak před nimi můžete pyšnit? Samozřejmě, že je. Proto se hodí, mít kontakt na spolehlivou firmu, která Vám splní Vaše přání.

rekonstrukce koupelny

Kompletní servis i rekonstrukce
REMI ART ERBES spol. s r. o. se pyšní nejen spoustou dobrých referencí získaných za léta své činnosti, ale také tím, že svým zákazníkům může poskytnout kompletní servis. Kromě rekonstrukce koupelny či bytového jádra pro Vás dokáže zajistit celkovou rekonstrukci bytu či domu včetně kuchyňské linky na míru. A jak taková rekonstrukce probíhá? Na počátku je první schůzka - jedná se o bezplatnou konzultaci včetně poradenství. Na jejím základě Vám připraví výměr, a pokud cenovou kalkulaci odsouhlasíte, následuje návštěva projektanta, který provede zaměření, zajištění statiky, atd. Na základě plné moci pro Vás zařídí ohlášení stavby či stavební povolení a zdarma připraví vizualizaci. Náročnější zákazníci mohou využít také služeb architekta. Poté přichází na řadu samotná rekonstrukce, samozřejmostí je zajištění materiálu. V případě zájmu lze zajistit také úklidové práce, včetně vyklízení a odvozu suti na skládku. Jak vidíte, rekonstrukce bez starostí.

rekonstrukce

Kvalita provedení a materiálu je základ
Základem úspěchu je samozřejmě kvalita provedené práce (zejména dodržení technologicky správných postupů) a použitého materiálu. V případě rekonstrukcí umakartových bytových jader se nejčastěji používá sádrokarton. Oblíbené řešení představuje stavební systém KNAUF, ucelený program vnitřních nenosných konstrukcí na bázi tenkostěnných ocelových profilů a sádrokartonových desek, jehož použití přináší celou řadu výhod. Rychlost a komplexnost montáže s minimálními spoji, nízká hmotnost, lehká zpracovatelnost, suchý proces, který se stavby prakticky vylučuje mokré procesy, stejně jako univerzálnost použití a široké možnosti různých povrchových úprav. Pokud patříte mezi šikovné kutily, jistě tyto výhody oceníte v praxi. Pokud ovšem ne, přenechejte rekonstrukci svého bydlení raději zkušeným odborníkům. Jsou tu pro Vás.

rekonstrukce bytu

Potřebné kontakty najdete na stránkách www.koupelny-erbes.cz.

Remi Art Erbes s.r.o.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze