Úvod

Zdravý vzduch ve Vašem domově

Záleží Vám na tom, abyste žili ve zdravém prostředí? Pokud se neodstěhujete do nitra panenské přírody, vnější prostředí kolem sebe nejspíš příliš neovlivníte. Naštěstí jinak je tomu v případě interiéru. Díky čističce vzduchu s ionizátorem můžete alespoň doma zdravě dýchat.


Podzim přináší zhoršení ovzduší

S příchodem topné sezóny dochází ke zhoršení stavu již tak nezdravého ovzduší. Smog a inverze se bohužel staly smutnými synonymy podzimu v mnoha vyspělých částech světa, včetně naší země. Proto se v tomto období snažíme omezit pobyt venku a při zhoršené situaci pokud možno vůbec nevycházet. Víte ale, že naše zdraví nepříznivě ovlivňují také nečistoty, které jsou součástí našeho interiéru, ať už se jedná o náš domov nebo o prostory naší kanceláře?

znecistene ovzdusi

Nečisté ovzduší máme i doma

Málokdo si uvědomuje, že vnitřní prostředí je plné nečistot, o kterých vůbec nevíme, a které jsou příčinou celé řady zdravotních obtíží, zejména respiračních onemocnění. Dlouhodobý pobyt v nezdravém prostředí zhoršuje kvalitu života každého z nás. Nejohroženější skupinou trpící sníženou kvalitou vzduchu jsou přitom děti, senioři a samozřejmě také alergici.

cisticka vzduchu v obavycim pokoji

Řešení pro Váš interiér

Ovlivnit stav vzduchu v našem interiéru je však ve srovnání s ovlivněním stavu venkovního prostředí mnohem snadnější, a to díky čističce vzduchu. Čistička vzduchu je praktické zařízení, které, jak je patrno z jeho názvu, odstraňuje nečistoty ze vzduchu. Na trhu se setkáme s různými typy čističek s různou mírou účinnosti. Velmi vysokou účinností se může pochlubit čistička vzduchu s ionizátorem Ionic-CARE Triton X6, která dokáže zachytit 96% polétavých nečistot. Právě vysoká účinnost ji řadí mezi nejprodávanější čističky pyšnící se mimo jiné certifikátem Ověřeno zákazníky.

cisticka vzduchu v loznici zajistí zdravý vzduch pri spanku

Výhody čističky Ionic-CARE

Čistička vzduchu Ionic-CARE má i další přednosti. Patří mezi ně především nízká spotřeba energie (provozní náklady nepřesahují 1,6 Kč denně) a bezhlučný provoz. Co dále oceníte, to je snadná údržba a čištění přístroje, elektrostatický filtr je omyvatelný (není jej třeba časem měnit). Neméně důležitý je i moderní design, který vzhled interiéru rozhodně nezkazí. Kvalitní provedení je samozřejmostí.

cisticka vzduchu Ionic-CARE

Zdravé prostředí u Vás doma

Vytvořte si doma zdravé prostředí bez alergenů a prachu také Vy. Nejprodávanější čističku vzduchu koupíte v internetovém obchodě www.ionic-care.cz . A pokud při své objednávce zadáte kód DU2, dostanete navíc dárek zdarma. Poštovné je taktéž zdarma.
logo IonicCARE

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze