Dětský pokoj

Samolepicí dekorace změní pokojíček k nepoznání!

Proměňte i vy pokoj vašich dětí k nepoznání. Samolepící dekorace ve spojení s barevnou výmalbou mění bledé stěny ve fantastické světy, které děti milují. Vybírat můžete dle jejich zájmů a věku, od nejmenších, přes předškoláky a školáky, až po studenty.


Skvělý recept na útulný domov
Samolepky na zeď představují oblíbený recept, jak doladit interiér. Rychlý, moderní a stylový. S jejich použitím změníte atmosféru libovolné místnosti během chvilky, bez velkých výdajů a námahy. Největší oblibě se těší samolepky na zeď v dětských pokojích, a proto jsme pro Vás připravili několik inspirativních tipů, jak dotvořit dětský pokojíček, nebo mu dodat nový vzhled.

Bydlení s medvídkem
Dobrácký medvídek Pú a jeho kamarádi naplní pokojíček neobyčejnou pohodou. Pokud Vaše dítko s nadšením sleduje dobrodružství tohoto legendárního medvídka v televizi, nebo jej zná z knížek, dekorace s tímto motivem je ta pravá! Mimochodem málokterý motiv z pohádkových seriálů působí tak uklidňujícím dojmem jako právě tento, velmi ho proto oceníte v případě, že máte doma divocha.

samolepka na zed medvidek PU

Děti milují mimoně!
Mimoni nemáme na mysli rodiče a ostatní dospělé, kteří nerozumí dětským přáním a potřebám a nevědí, co je in, nýbrž hrdiny z nejoblíbenější pohádky současnosti. Já padouch a roztomilí sluhové se postarají o to, aby v dětském pokojíčku nebyla nuda, ale pořádně veselo. Tato krásná dekorace nejlépe vynikne na barevném pozadí. Vymalujte proto mimoňům podklad, počkejte, až zaschne, a pak už s nimi hurá na zeď!

samolepici dekorace mimoni

Decentní motýlí oživení
Pokud byste rádi oživili stěny pokojíčku dospívající slečny, doporučujeme ubírat se spíše decentním směrem. 3D motýli místnost nádherně vyzdobí, a zároveň jí dodají originální vzhled. Kombinovat je můžete jak s nalepovacími, tak se živými rostlinami, nad nimiž se budou ladně vznášet a dělat majitelce pokoje milou společnost.

dekoracni motyli

Potěšte děti proměnou!
Potěšte své děti proměnou pokojíčku! Pokud jsou právě na prázdninách, můžete jim připravit milé překvapení. A aby stěny v ostatních pokojích nebledly závistí, nalepte na ně taky něco! Nalepovací menu fantastické dekorace na stránkách www.nalep-to.cz je velice pestré. Vybírat můžete z kategorií lidé, rostliny, abstraktní tvary, zvířata a mnoho dalšího. Přesvědčte se sami a dodejte svému bydlení šmrnc.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze