Nábytek

Postavte si kompletní ložnici podle vašich představ

Styl, komfort a dostupná cena, to vše představují ložnicové sestavy, které se stávají stále vyhledávanější. Zákazníky láká nejen cenová dostupnost, ale také kvalita služeb a moderní zpracování ložnicových sestav. Ty se skládají z komfortní manželské postele, nočních stolků, komody, zrcadla a objemné šatní skříně.


Výhodou kompletních sestav je především jednotný design. Odpadne tak dodatečné shánění nábytku stejného nebo podobného kusu, který potřebujete dokoupit. Webový portál www.nabytek-nej.cz spolupracuje s několika výrobci, kteří ručí nejen za kvalitu výrobků, ale také za design, který umí oslovit. Na webovém portále jsou pouze osvědčené výrobky, protože důraz klade především na spolehlivost a dobré jméno.

Moderní variace

Ložnicová sestava Veria patří mezi nejoblíbenější mezi zákazníky. Příznivá je nejen cenově, ale pochlubit se může příjemným designem a barevnou sladěností. Součástí sestavy je manželské dvoulůžko s nočními stolky. Výrobce nabízí výběr ze dvou rozměrů lůžka. Nechybí oblíbená komoda na ukládání ložního prádla a šatní skříň se zrcadlem. Ložnicová sestava Veria nabízí také barevnou variantu, která působí velmi elegantně a ocení jí především romanticky založené ženy. Ložnice je vyrobena v bílém provedení s doplňkovou barvou lila, která sleduje módní trend a neztrácí na originalitě.

loznicova sestava

Praktická a moderní
Oswaldo je název další z nabídky ložnicových sestav. Vyznačuje se příjemným designem tmavého dřeva v dvoubarevném provedení, ale je také velmi praktická. Dvoulůžko je opatřené prostorným úložným místem. Neotřelou eleganci zastupuje ložnicová soustava Dione 1, která dodá ložnici nádech klidu, pohody a čistoty. Povrchová úprava je navržena výrobcem tak, aby se nábytek dobře udržoval. Stejně jako u ostatních ložnicových souprav, také Dione 1 tvoří dvoulůžko s nočními stolky, komodou a šatní skříní se zrcadlem.

loznice Rebeka

Sestavy ložnic
Webový portál www.nabytek-nej.cz nabízí ložnice z masivu, moderní nebo luxusní pro náročnější klientelu. Všechny ložnicové sestavy mají ale jedno společné, a to je kvalita nabízených služeb. Záruka na veškeré výrobky 24 měsíců, příznivé ceny slevy ve výši až 30 procent na jednu sestavu. Ložnicové sestavy se dodávají rozmontované, což zajišťuje lepší podmínky pro dovoz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze