Dekorace do bytu

České vánoční ozdoby jsou stále žádané a in

Vánoce patří k nejkrásnějším svátkům v roce, které si užívají nejen děti, hlavně pro nezapomenutelnou atmosféru. K tradici těchto svátků již po staletí patří zdobení vánočního stromku. Tradice zdobení vznikla v Německu ve druhé polovině 16. století a zachovala se do dnes.


Vánoční stromek je možné ozdobit prakticky vším, co máme po ruce, ale nejkrásnější jsou klasické skleněné ozdoby. Česká společnost Ornex v Jablonci nad Nisou se stále snaží udržet tradici českých kvalitních výrobků při životě a daří se jí to. Na svém kontě má více než pět tisíc dekorů vánočních ozdob ročně.

Velký zájem ze zahraničí
V srpnu a září začíná prezentace vánočních ozdob přímo ve vzorkovně společnosti Ornex. Na zcela nové, originální nebo i retro vánoční ozdoby se přijíždějí podívat zákazníci z celé Evropy, Austrálie a USA. Nové kolekce se začínají vyrábět již v lednu a nic není ponecháno náhodě, ale za vším stojí usilovná práce a poznávání nových trendů.

Zde se můžete podívat, jak ručně vyráběné skleněné ozdoby vznikají:



I vánoční dekorace podléhají módě
Frankfurt nad Mohanem pořádá každým rokem veletrh domácího textilu Heimtextil. Právě zde se určují pravidla pro následující vývoj světové módy v oblasti domácích dekorací. I vánoční ozdoby v současné době již podléhají módním trendům. Společnost Ornex má připraveno celkem devět kolekcí pro zahraniční zákazníky z celého světa, podle nejnovějších ukazatelů světové módy.

sklenene ozdoby slavnostni elegance

Zájem českých zákazníků

Vánoční ozdoby značky Ornex se v minulosti na českém trhu neobjevovaly, ale díky zvyšujícímu se zájmu českých zákazníků o domácí vánoční ozdoby hlavně v období listopad a prosinec, se tato situace změnila. Výsledkem tohoto velkého zájmu je internetový obchod www.ornex.cz.

sklenene vanocni ozdoby Retro

Pro český trh jsou připravené čtyři kolekce vánočních ozdob
:
Retro, které připomínají období před rokem 1989
Nordic je zpracovaná v moderní kombinaci červené a bílé
Slavnostní elegance ve zlatých tónech s bohatými dekoracemi
• velmi oblíbená kolekce Sněhová přikrývka s tématy dvou ročních období

Tip na letošní Vánoce

Tradiční a stále velmi populární kombinace červené a bílé, kde dominuje sněhová vločka. Kolekce Nordic obsahuje základní dekory, které jsou oblíbené u všech generací. Motivy jsou zcela originální, ale i nostalgicky známé.

cervenobile ozdoby Nordic

Hledáte svůj oblíbený motiv z dětství? Navštivte internetový obchod www.ornex.cz, kde ho jistě najdete.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze